Muhasebeciler İçin Toplu SMS

Toplu SMS birçok iş kolu için büyük kolaylıklar sağlayan bir sistemdir. Bu sistem sayesinde günlük işleriniz daha kolay bir hale gelirken müşterilerinizle de teması koparmadan devamlı bir iletişim halinde olabilirsiniz.

Muhasebeciler İçin Toplu SMS

Muhasebeciler İçin Toplu SMS

Toplu SMS birçok iş kolu için büyük kolaylıklar sağlayan bir sistemdir. Bu sistem sayesinde günlük işleriniz daha kolay bir hale gelirken müşterilerinizle de teması koparmadan devamlı bir iletişim halinde olabilirsiniz. Değişen ve gelişen teknoloji sayesinde bilgiye ulaşmak oldukça kolaylaştı. Mobil cihazlar üzerinden her sektör müşterilerine kolaylıklar sunmaya başladı. Muhasebecilik gibi sürekli müşterilerin takibinin sağlanması gereken bir meslekte SMS ile programlarınızı düzene oturtabilirsiniz.

Önemli Tarihleri Anımsatma

Yıl içerisinde bir muhasebecinin takip etmesi gereken birden fazla gün vardır. SSK, KDV, Gelir vergisi gibi ödeme ve vergilerin tarihleri belirlidir ve o günlerde ödenmelidirler. Bunun için Müşterilerinize SMS ile hatırlatma yöntemini kullanarak ulaşabilir ve tarihleri anımsatabilirsiniz. Böylece işlerinizi SMS ile otomatik bir hale getirip bu yükten kurtulabilirsiniz. Tarihlerle birlikte müşterilerinize ödemekle mükellef oldukları tutarı da hatırlatarak hazırlıklı olmalarını anımsatabilirsiniz. Bu sayede müşterileriniz ödemeleri gereken tutarı bilerek işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Duyuruları Yapma ve Toplantıları Hatırlatma

Yönetici ve müşterilerinize önemli tarihleri hatırlatmak için toplu SMS rahatlıkla kullanılabilir. Toplu bir şekilde herkese ulaşabileceğiniz SMS sistemi sayesinde problem yaşamadan üyelerinizle ve müşterilerinizle rahatlıkla iletişim kurabilirsiniz. Randevularınızı düzenleyerek gerekli kişilere hatırlatabilirsiniz. Böylece doğru bir şekilde bilgilendirilen taraflar toplantıları zamanında anımsayarak bu buluşmaları kaçırmazlar. Değişen kanunlar, yasal uygulamalar gibi önemli detayları müşterilerinize bildirerek onların bu konular hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlayabilirsiniz. Güncel bilgiler sayesinde müşterilerinizde ödeyecekleri vergileri ve gelir durumlarını ayrıntılı bir şekilde takip edebilir, gelecek planlarını ona göre düzenleyebilirler.

Özel Günleri Kutlama

Özel günler oldukça önemlidir. Müşterilerinizin özel günlerini kutlayarak onların samimiyetini kazanabilir ve şirketinize sadık hale getirebilirsiniz. Müşterileriniz şirketiniz tarafından utulmadığını hissettirmelisiniz. Müşterileriniz ve yöneticilerinizin özel günlerini kutlamak için toplu SMS oldukça kolay ve etkili bir yoldur. Herkesin kutladığı bayramların yanında doğum günü gibi kişiye özel günler de toplu SMS uygulamaları sayesinde kutlanabilir.

Yararlı Bilgileri Hatırlatma

Yaralı bilgilerle müşterilerinizi bilgilendirerek müşterilerinizi hizmetlerinizden haberdar edebilirsiniz. Verdiğiniz her hizmeti detaylı bir şekilde belirterek seçme işini müşterileriniz adına kolaylaştırabilirsiniz. Şirketinizin hizmetlerine getirdiği yenilikleri müşterilerinizle paylaşarak onları seçme şansı verebilirsiniz. Devletin para politikaları, faiz oranları gibi çeşitli bilgilere de yer vererek güncel ekonomi haberlerini müşterilerinizle paylaşarak değişen ekonomide paralarını nasıl yönetecekleri konusunda onlara bilgiler ulaştırabilirsiniz. Bu bilgiler sayesinde müşterileriniz kendileri için en uygun olan bütçe düzenlemesine yönelerek paralarını korumayı tercih edebilirler.

İnteraktif Uygulamalar Yaratma

Müşterileriniz her daim sizden bilgiler almak isteyeceklerdir. Bunun tek yönlü olması her durumda gerekmez. Ödeyecekleri vergileri hesaplamakta kullanabilecekleri bir sistemle bunu sorgulayarak öğrenebilir, vergilerinin yükünü daha onlar işlenmeden öğrenebilirler. Bu hem şirketin hesaplamalarında kolaylıklar sağlayacakken hem de müşterinin sürpriz vergilerle karşılaşmamasını sağlar. Gönderilen ve alınan her mesaj sayesinde müşterilerinizi daha detaylı tanıyarak onlara bir portföy oluşturabilir bu sayede onlarla ilgili olan haberleri ulaştırarak faydalı bilgilerden yararlanmalarını sağlayabilirsiniz. Böylece gereksiz mesajlardan hem siz hem de müşteri tarafı kurtulmuş olur. Mali müşavir ve muhasebeciler oldukça etkin şekilde toplu SMS uygulamalarını kullanarak müşterileriyle iletişime geçebilirler böylece müşterileriyle bağlantılarını koparmadan daha sağlam temelleri olan bir ilişki elde ederler.


Bunlar ilginizi çekebilir

Blog görsel 1
13 Eylül 2015

Pazarlama

Dernek ve Sendikalar Toplu SMS Sistemini Nasıl Kullanabilir?

İletişim, reklam ve tanıtım amaçlı kullanılabilen toplu SMS, birçok avantajından dolayı günümüzde özellikle dernek ve sendikalar tarafından daha çok tercih edilmektedir.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
13 Eylül 2015

Pazarlama

Perakende Sektöründe Toplu SMS Hizmetinin Sağladığı Faydalar

Gelişen ve değişen dünyada her geçen gün rekabet daha da artmakta ve firmaların ayakta kalmaları zorlaşmaktadır. Rekabete ve değişime uyum sağlamak için ise firmaların müşterilerine daha fazla önem vermeleri ve müşteri sadakatini kazanmaları gerekmektedir.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
30 Ocak 2016

Pazarlama

Müşteri Hizmetleri ve Müşteri Memnuniyeti

Bir ürününüz var onu değişik pazarlama yöntemleriyle tüketici ile buluşturdunuz ve satmayı başardınız. Ürününüz her şeyiyle piyasadaki rakipleriyle rahatlıkla boy ölçüşebilecek düzeyde ve kendini kanıtlayabilecek nitelikte. Fakat hiçbir zaman rüyalar gerçek dünyada pürüzsüz ilerlemezler. Bir marka bir yerde bir şekilde çeşitli sorunlarla karşılaşılacaktır. Bu sorunlar genellikle üründen kaynaklı müşteri sorunlarıdır.

Devamını okuarrow-right