Toplu SMS Hizmetinin Sağlık Sektöründeki Avantajları

İletişim ve reklamın en etkili yollarından biri olan toplu SMS hizmeti, sağladığı avantajlar sayesinde sağlık sektöründe de birçok firma tarafından aktif bir şekilde kullanılmaktadır.

Toplu SMS Hizmetinin Sağlık Sektöründeki Avantajları

Toplu SMS Hizmetinin Sağlık Sektöründeki Avantajları

İletişim ve reklamın en etkili yollarından biri olan toplu SMS hizmeti, sağladığı avantajlar sayesinde sağlık sektöründe de birçok firma tarafından aktif bir şekilde kullanılmaktadır. Toplu SMS hastanelerin binlerce hastasına bir çok konuda hızlı bir şekilde bilgilendirme yapılabilmesini ve hastanedeki yenilikleri aktarabilme imkanı sunmaktadır.

** Sağlık sektöründeki hastaneler, laboratuvarlar, klinikler ve poliklinikler aşağıda sıralanan birçok avantajı nedeniyle toplu SMS hizmetini tercih etmektedirler:**

  • Hastalara almış oldukları randevu gün ve saatlerini hatırlatabilirsiniz.
  • Kontrol ve muayene tarih / saatlerini de hatırlatabilirsiniz.
  • Laboratuvar sonuçlarını toplu SMS hizmeti ile hızlı ve ekonomik bir şekilde gönderebilirsiniz.
  • Hastalarınıza geçmiş olsun dileklerinizi ileterek, verdiğiniz değeri gösterebilirsiniz.
  • Doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günlerde, hastalara toplu SMS göndererek kutlayabilirsiniz.
  • Promosyon duyurularını hastalarınıza toplu bir şekilde iletebilirsiniz.
  • İnteraktif uygulamalar ile randevu saati ayarlama, değiştirme ve iptal etme gibi işlemleri yaptırabilirsiniz. Aynı zamanda muayene ücretleri gibi bilgileri toplu SMS hizmeti kullanarak hastalarınıza gönderebilirsiniz.
  • Müşterilerinizi sağlık kontrolü için hastaneye davet edebilirsiniz.
  • Hastanede yeni başlayan doktorun ve bölüm ile ilgili mesaj göndererek, tanıtımını gerçekleştirebilirsiniz.
  • Toplu SMS hizmeti sayesinde hastalarınıza, baskı, kargo, dağıtım gibi maliyetler oluşmadan bilgilendirme mesajları gönderebilir, uygulamaya soktuğunuz yeni tedavinin bilgilendirme mesajını gönderebilirsiniz. Bu sayede iletişim giderlerinde büyük oranda tasarruf yaparak, kar edebilirsiniz.
  • En küçük değişiklik ve duyuruları tüm hastalarınıza SMS ile gönderebilir ve bunu minimum maliyetle gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda planlı gönderim yapabileceğiniz için iletişim işlerinizi süratli bir şekilde halledebilirsiniz.

Sağlık Sektöründeki Firmalar SMS Sistemini Nasıl Kullanabilir?

Hastane, klinik, laboratuvar ya da poliklinikler öncelikle sisteme kayıtlarını yaptırmaları ve üye olmaları gerekmektedir. Üyeliğini ve kullanacağı kredilerin yüklemesini tamamlayan hastaneler, hastalarına mesaj gönderimi gerçekleştirebileceklerdir.

Toplu SMS hizmetini kullanarak mesaj göndermek için Web, Excel ya da özel hazırlanan uygularımızdan birini tercih edebilirsiniz. Bilgisayarınızdan direkt sistemimize bağlanarak toplu mesajlarınızı gönderebilirsiniz. Dilerseniz de hastalarınızın listesini tutabileceğiniz ve üstünde gerekli güncellemeleri de yapabileceğini Excel tablomuzu kullanarak gönderim yapabilirsiniz.

Mobil olarak tablet ve akıllı telefonlarda çalışan Android ve iOS uygularımızdan birini indirerek tek tuşla toplu SMS hizmetinden yararlanabilir ve hastalarınıza gerekli mesajları gönderebilirsiniz. Bu uygulamalar sayesinde telefon listenizdeki kişileri kolayca gönderim listesine ekleyebilir ve gönderim raporlarınızın detaylarını inceleyebilirsiniz. Türkçe ve diğer tüm dünya dillerinin karakterlerine uyumlu olarak çalışan toplu SMS hizmeti ile Çinçe, İspanyolca, Almanca, Rusça, Arapça, Azerice ve Fransızca gibi farklı dillerde de gönderim yapabilir ve yabancı hastalarınız içinde toplu SMS hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Hastalarınızın bilgilerini ajans gibi başka kurumlarla paylaşmadan reklamınızı yapabilir, gerekli tüm bilgileri iletebilir ve bu sayede de hastaların gizliliğini koruyabilirsiniz. Gönderdiğiniz her mesajın raporunu daha sonra inceleyebilir; gerekli çalışmalarınızı bu raporlara göre tekrar düzenleyebilirsiniz. Gönderilen mesajların alındığından ve okunduğundan emin olarak topu SMS hizmetini rahatça kullanabilirsiniz. Aynı zamanda iletilen ve iletilmeyen mesajlara göre kendi istatiksel raporlamanızı tutabilirsiniz. Ayrıca iletilmeyen ve başarısız olan hiçbir mesaj için kredi kullanılmadığı için sistemi gönül rahatlığı ve güvenle kullanabilirsiniz.


Bunlar ilginizi çekebilir

Blog görsel 1
26 Kasım 2015

Pazarlama

Mobil Pazarlama ve Müşteri Odaklı Stratejiler Geliştirmenin Önemi

Geçtiğimiz her gün mobil dünya bir adım ileri giderek piyasayı yeni ürünlerle geliştiriyor. Her yeni çıkan ürün beraberinde getirdiği yenilikler sayesinde birçok sektörü geliştiriyor ya da yeni sektörlerin kapısını açıyor.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
30 Ocak 2016

Pazarlama

Bütünleşik Pazarlama Nedir?

Bütünleşik pazarlama, var olan her alanda müşteriye ulaşımı ve reklam kampanyalarını yönetirken markanızda var olan her pazarlama aracının bu yönde kullanılmasını öngören bir pazarlama biçimidir.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
16 Ocak 2016

Pazarlama

Mobil Stratejiler ve Mobil Planlama Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mobil kullanım günümüzde birçok taşınabilir elektronik cihazla birlikte en üst seviyeye ulaşmış durumda. Gelecek 10 yıl içerisinde oldukça ilginç cihazlar göreceğimiz kesin. Daha şimdiden giyilebilir teknolojinin vardığı nokta görülebilir derecede bilimkurgu filmlerinden bize ulaşmış gibi gözüküyor.

Devamını okuarrow-right