Sayın Veli, Önemli Mesajlarınız Var

Çocuklarımızdan eğitim durumlarından haberdar olmak istiyoruz. Değişen teknoloji, ekonomik zorunluluklar, daha iyisini hedeflemek gibi pek çok sebepten ötürü artık anneler ve babalar; yoğun çalışma tempolarının içinde bile çocuklarının eğitim, devamsızlık, okul toplantı ve etkinlik durumundan okullar için Toplu SMS kullanımı ile haberdar olmak istiyor.

Sayın Veli, Önemli Mesajlarınız Var

Sayın Veli, Önemli Mesajlarınız Var

  • Sayın Veli, … tarihlerinde ve … saatinde, öğrenciniz … tam gün devamsızlık yapmıştır.
  • Sayın Veli, … tarihlerinde ve … saatinde, okulumuzda düzenleyeceğimiz … seminerine/eğitimine/ etkinliğine/veli toplantısına davetlisiniz. Katılımınızı rica ederiz.

Hepimiz bu mesajları almak istiyoruz. Çocuklarımızdan eğitim durumlarından haberdar olmak istiyoruz. Değişen teknoloji, ekonomik zorunluluklar, daha iyisini hedeflemek gibi pek çok sebepten ötürü artık anneler ve babalar; yoğun çalışma tempolarının içinde bile çocuklarının eğitim, devamsızlık, okul toplantı ve etkinlik durumundan okullar için Toplu SMS kullanımı ile haberdar olmak istiyor. Üstelik yeni aplikasyonlar, entegre sistemler, bulut tabanlı iletişim platformları ile üye olup anlaştığınız firmanın sayfasında kişiye özel kullanımda rehberinize öğrenci numarasını kaydedip, yoklama fişlerindeki öğrenci numarası ile cep telefonuna gerek kalmadan gönderim yapabiliyor.

Yeni Nesil Yeni İletişim Yeni Yaklaşım!

Sokaklarda oynayan çocuklarımızı komşuların eşin dostun takip ettiği, çocuklarımızın beştaş oynayıp gazoz kapaklarını ezerek jeton yaptığı bir nesilden bugünlere evrildik. Sabahtan akşama kadar sokakta oynayan bir nesil vardı.

Şimdi çocuklarımız, whatsapp, snapchat, foursquare vs benzeri daha nice uygulamaları kendi aralarında kullanıyorlar. Birbirlerinin her dakika her hareketinden haberdar oluyorlar.

Hal böyle olunca biz veliler nasıl onlardan haberdar olacağız? Biz de onlara benzeyeceğiz. Sorunun cevabı bu kadar basittir aslında.

Bu bir yeni nesile güven sorunu olarak algılanmamalı, öğrencilere de böyle hissettirilmemelidir. Bu bir “benim için önemlisin, seninle ilgileniyorum, durum değişikliğin benim için önemli” yaklaşımıdır aslında. İşte bu noktada okullar ve veliler iletişimin bu kanadında beraber seyahat ediyor. Etkin bir şekilde haberleşiyor.

Okullar Toplu SMS Kullanıyor, Veliler Güven Duyuyor!

Her geçen gün giderek daha da hızlı akan hayatlarımızda; çocuklarımızın eğitim, devamsızlık, başarı durumları, okullarının etkinlik, toplantı durumları ve duyuruları günlük raporlama veya taleplerimize yaklaşık 3 sn. ile 5 sn. arasında cevap verecek şekilde ayarlanmış uygulamalar var. Yeni nesiller velileriyle beraber teknolojiyi takip ediyor ve toplu sms satımı yapan firmaları aratırken mutlaka kişiye göre özelleştirme yapıp yapmadığına dikkat ediyor. Okullar toplu SMS satımı yapan firmalarla anlaşıyor ve firmalar da velilerin duyarlılıklarını ve öğrencilerin eğitim hayatlarındaki köşe taşlarını da dikkate alarak okulların programlarına entegre aplikasyonlar geliştiriyor. Kullanıcı dostu, etkin kullanım, hızlı yanıt, faydalı bilgilendirme sistemleri ile öğrenci durumu, veli farkındalığı, okulun aracılığı ile anlamlı bir güven inşa ediliyor.

Sayın Veli, öğrencinizin devam durumunu, veli toplantınızı, sizleri de kapsayan eğitim seminer ve etkinlikleri artık tam zamanında öğreneceksiniz. Seçtiğiniz okulların çalıştığı toplu SMS firmalarını web sayfalarından takip etmek hayatınızı kolaylaştırarak öğrencinizin pek çok durumundan haberdar olmanızı sağlayacak.


Bunlar ilginizi çekebilir

Blog görsel 1
26 Kasım 2015

Pazarlama

Mobil Pazarlama ve Müşteri Odaklı Stratejiler Geliştirmenin Önemi

Geçtiğimiz her gün mobil dünya bir adım ileri giderek piyasayı yeni ürünlerle geliştiriyor. Her yeni çıkan ürün beraberinde getirdiği yenilikler sayesinde birçok sektörü geliştiriyor ya da yeni sektörlerin kapısını açıyor.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
30 Ocak 2016

Pazarlama

Bütünleşik Pazarlama Nedir?

Bütünleşik pazarlama, var olan her alanda müşteriye ulaşımı ve reklam kampanyalarını yönetirken markanızda var olan her pazarlama aracının bu yönde kullanılmasını öngören bir pazarlama biçimidir.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
16 Ocak 2016

Pazarlama

Mobil Stratejiler ve Mobil Planlama Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mobil kullanım günümüzde birçok taşınabilir elektronik cihazla birlikte en üst seviyeye ulaşmış durumda. Gelecek 10 yıl içerisinde oldukça ilginç cihazlar göreceğimiz kesin. Daha şimdiden giyilebilir teknolojinin vardığı nokta görülebilir derecede bilimkurgu filmlerinden bize ulaşmış gibi gözüküyor.

Devamını okuarrow-right