Perakende Sektöründe Toplu SMS Hizmetinin Sağladığı Faydalar

Gelişen ve değişen dünyada her geçen gün rekabet daha da artmakta ve firmaların ayakta kalmaları zorlaşmaktadır. Rekabete ve değişime uyum sağlamak için ise firmaların müşterilerine daha fazla önem vermeleri ve müşteri sadakatini kazanmaları gerekmektedir.

Perakende Sektöründe Toplu SMS Hizmetinin Sağladığı Faydalar

Perakende Sektöründe Toplu SMS Hizmetinin Sağladığı Faydalar

Gelişen ve değişen dünyada her geçen gün rekabet daha da artmakta ve firmaların ayakta kalmaları zorlaşmaktadır. Rekabete ve değişime uyum sağlamak için ise firmaların müşterilerine daha fazla önem vermeleri ve müşteri sadakatini kazanmaları gerekmektedir.

** Müşteri sadakatini kazanmanın en iyi yolu, müşteriye satış sonrasında da verdiğin değeri göstermektir.** Müşterilere güncel kampanya ve fırsatları aktarmak, özel günlerinde onları hatırlamak, indirimlerden faydalanmasını sağlamak hem müşteri sadakatini kazanmanızı hem de potansiyel müşterilere ulaşmanızı sağlayacaktır.

Binlerce müşteriye hızlı ve etkili bir şekilde ulaşmak için ise toplu SMS hizmetinden faydalanabilirsiniz. Hem güncel müşterilerinize hem de potansiyel müşterilerinize ulaşmanın en kolay yollarından biri olan toplu SMS hizmetinin aşağıda belirtilen birçok faydasından yararlanabilirsiniz:

  • Müşterilerinize yeni gelen ürünleriniz hakkında bilgi verebilirsiniz.
  • Doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günlerinde müşterilerinize mesaj gönderebilir; verdiğiniz önem ve değeri gösterebilirsiniz.
  • Üye mağazaların ya da alışveriş merkezlerinin kampanya dönemlerini bildirebilirsiniz. Aynı zamanda indirimlerinizi aktararak potansiyel müşterilerinize hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.
  • İnteraktif uygulamalar düzenleyebilir ve bu şekilde oluşturabileceğiniz kampanyalar sayesinde firmanızın reklamını yapabilirsiniz.
  • İleride belirleyeceğiniz tarih ve saate gönderim yapabilirsiniz. Bu sayede organize ve planlı bir şekilde işlerinizi yürütebilirsiniz.
  • Taksitli ya da vadeli olarak satışını gerçekleştirdiğiniz müşterilerinize yaklaşan taksiti hatırlatabilir; kalan toplam borç tutarını bildirebilirsiniz.
  • Yeni açılışlarda, düzenlenecek etkinleri haber verebilir, müşterilerinizi davet edebilirsiniz.

Toplu SMS hizmeti ile hem müşteri sadakatini oluşturmanıza imkan verir, hem de firmanızın reklamını minimum maliyet ile yapabilmenizi sağlar. Baskı ve tasarım gibi giderler olmadan reklamınızı yapabilir ve bu sayede iletişim ve reklam giderlerinizde tasarruf edebilirsiniz.

Müşteri bilgilerini başka ajanslara paylaşmadan mesaj gönderebilmeniz fiyat ve hız açısından artı sağlamasının yanı sıra müşteri gizliliği korumanızı sağlayacak ve haksız rekabetin oluşmasını engelleyecektir.

Hızlı, ekonomik ve etkili iletişim yolu toplu SMS hizmeti ile göndereceğiniz her mesajın adresine ulaşacağına ve diğer reklamların aksine müşterinin bunu okuyacağını bilerek aktif kampanyalar başlatabilirsiniz. İndirim, yeni gelen ürün bilgisi, son kampanyalar ve benzeri gibi her türlü bilgiyi güvenle müşterilerinize gönderebilirsiniz.

Türkçe’nin yanı sıra Çinçe, İspanyolca, Fransızca, Almanca, Rusça, Arapça ve Azerice dahil tüm dillerde SMS gönderimi yapabilirsiniz. Globalleşen dünyada pazarınızı genişletebilir, farklı kültürlere ait potansiyel müşterilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Toplu SMS Hizmetini Nasıl Kullanabilirim?

Sistemi kullanmak için öncelikle üye olmanız ve kontör yüklemeniz gerekmektedir. Üyeliği tamamladıktan sonra Türkiye’de bulunan tüm operatörlere mesaj gönderimi gerçekleştirmeniz mümkün olacaktır. Müşterilerinize SMS göndermek için bilgisayar, tablet ya da telefonunuzu tercih edebilirsiniz. Türkiye’nin her noktasından sistemden yararlanabilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bilgisayardan gönderim yapmak için sağladığımız sistemi kullanabilir ya da verdiğimiz Excel dosyası ile hem müşteri listenizi güncel tutarak yönetebilir hem de müşterilerinize mesaj gönderebilirsiniz. Dilerseniz de hem tablet hem de telefonlarınız için tasarlanmış olan iOS ve Android uygulamalarımızı kullanabilirsiniz. Bu uygulamalar ile tek tıkla kampanyalarınızı müşterilerinize iletebilir, telefon rehberindeki kişileri listenize aktarabilir ve aynı zamanda iletim raporlarını inceleyebilirsiniz.

Toplu SMS hizmeti ile gönderilerinizin raporunu tutabilir, kimlere iletilip kimlere iletilmediğini görebilirsiniz. Yerine ulaşmayan ya da başarısız olan gönderileriniz için ücret talep edilmediği için sistemi güvenle kullanabilirsiniz.


Bunlar ilginizi çekebilir

Blog görsel 1
26 Kasım 2015

Pazarlama

Mobil Pazarlama ve Müşteri Odaklı Stratejiler Geliştirmenin Önemi

Geçtiğimiz her gün mobil dünya bir adım ileri giderek piyasayı yeni ürünlerle geliştiriyor. Her yeni çıkan ürün beraberinde getirdiği yenilikler sayesinde birçok sektörü geliştiriyor ya da yeni sektörlerin kapısını açıyor.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
30 Ocak 2016

Pazarlama

Bütünleşik Pazarlama Nedir?

Bütünleşik pazarlama, var olan her alanda müşteriye ulaşımı ve reklam kampanyalarını yönetirken markanızda var olan her pazarlama aracının bu yönde kullanılmasını öngören bir pazarlama biçimidir.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
16 Ocak 2016

Pazarlama

Mobil Stratejiler ve Mobil Planlama Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mobil kullanım günümüzde birçok taşınabilir elektronik cihazla birlikte en üst seviyeye ulaşmış durumda. Gelecek 10 yıl içerisinde oldukça ilginç cihazlar göreceğimiz kesin. Daha şimdiden giyilebilir teknolojinin vardığı nokta görülebilir derecede bilimkurgu filmlerinden bize ulaşmış gibi gözüküyor.

Devamını okuarrow-right