Dernek ve Sendikalar Toplu SMS Sistemini Nasıl Kullanabilir?

İletişim, reklam ve tanıtım amaçlı kullanılabilen toplu SMS, birçok avantajından dolayı günümüzde özellikle dernek ve sendikalar tarafından daha çok tercih edilmektedir.

Dernek ve Sendikalar Toplu SMS Sistemini Nasıl Kullanabilir?

Dernek ve Sendikalar Toplu SMS Sistemini Nasıl Kullanabilir?

İletişim, reklam ve tanıtım amaçlı kullanılabilen toplu SMS, birçok avantajından dolayı günümüzde özellikle dernek ve sendikalar tarafından daha çok tercih edilmektedir. Binlerce üyesinin bulunduğu dernek ve sendikalar, üyelerine ulaşmak istediğinde en etkin yöntemlerden biri olan toplu SMS sistemini kullanmaktadırlar.

Dernek ve sendikalar içlerinde bulundukları sektör ile alakalı yasal değişiklik yaşandığında, dernekle ilgili bir etkinlik yapılacağında ya da önemli bir olay meydana geldiğinde üyelerine en hızlı şekilde haber vermeyi toplu SMS ile sağlarlar. İletilecek duyuru ya da haberlerde arama, dağıtım, ajans ve benzeri gibi zaman kayıpları yaşanmadan doğrudan derneğinizin ya da sendikanızın üyelerine ulaştırabilirsiniz.

Gerek dernekler gerek sendikalar yasal yapıları nedeniyle üyelik ücretleri ve çeşitli bağışlar ile bütçelerini oluşturmakta ve bu nedenle çoğu giderlerinde tasarruf yapmaları gerekmektedir. Bu açıdan ekonomik olan toplu SMS hizmeti, baskı, dağıtım, kargolama, postalama gibi ekstra giderler yaratmadan, iletişim giderlerinizde büyük oranda tasarruf etmenize olanak sağlar.

Toplu SMS hızlı ve ekonomik olmasının yanı sıra diğer iletişim yollarından daha etkili bir yöntemdir. Dernek ve sendika üyelerinizin mesajınızı aldığından emin olabilirsiniz. Göndereceğiniz haberin mutlaka okunacağını bilme güvencesi ile toplu SMS hizmetini rahatça kullanabilirsiniz.

Tüm bunlarla birlikte üyelerinizin kişisel bilgilerini başka ajanslar ya da firmalar ile paylaşmanıza gerek kalmayacağı için gizlilik ihlali etmemiş olursunuz. Aynı zamanda raporlanabilir yapısı sayesinde hangi üyelerinize ulaşıp ulaşmadığını öğrenebilirsiniz. Pratik kullanımı sayesinde tasarım, baskı, çekim gibi eylemlere gerek kalmadan üyelerinize bir tıkla, rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Dernek ve Sendikalar olarak toplu SMS sistemi kullanarak ayrıca şunlara ulaşabilirsiniz:

  • Üyelerinize promosyonları ya da aktiviteleri bildirebilirsiniz.
  • Toplanacak aidatları önceden bildirebilir, toplu SMS ile geciken aidatları tekrar hatırlatabilirsiniz.
  • Yapılacak olan organizasyonların yerini, saatini ve diğer gerekli bilgileri gönderebilirsiniz.
  • Alınan kararların, her üyenize ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
  • Mesleğiniz ile ilgili değişen tüm kanun, uygulama ya da diğer değişikliklerden üyelerinizin hemen haber almasını sağlayabilirsiniz.
  • Üyelerinizin bayramlarını kutlayabilir; özel günleri hatırlatarak duyurabilirsiniz.
  • İleriki tarihlere gönderim yapabilirsiniz. Belirleyeceğiniz saat ve tarihte gerekli bildirimleri yapabilir; yapacağınız planlama sayesinde iş yükünüzü azaltabilirsiniz.
  • Üyelerinize acil uyarılarda bulunabilirsiniz. Hızlı ve kolay bir şekilde binlerce kişiyle iletişime geçebilirsiniz.

Dernekler, 5253 sayılı Dernekler Kanunu’na göre belirli noktalara kutu koyarak, spor gösterileri, gezi, konser ve eğlenceler düzenleyerek, kültürel gösteriler ve sergiler düzenleyerek yardım toplayabilirler. Toplu SMS hizmeti kullanarak, koyduğunuz kutuların yerlerini üyelerinize aktarabilir; konser ve eğlencelere daha fazla katılım olabilmesi için yer, saat ve konuk misafirleri bildirebilirsiniz. Kültürel gösteriler ve sergilerde de satışları arttırabilirsiniz. Toplu SMS hizmeti ile derneğinizin dolaylı yoldan gelirini arttırabilir, daha fazla yardım toplamasını sağlayabilirsiniz.

Sistemde üyelik açarak, kolay ve güvenli toplu SMS sistemini hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Türkiye’nin her noktasından rahatça kullanabileceğiniz bu sistemle, her operatöre toplu SMS gönderimi yapabilirsiniz.

Üyelerinize hem bilgisayardan hem de mobil yoldan mesajlarınızı gönderebilir, dilerseniz bilgisayarınızdan sadece Excel dosyası kullanarak derneğinizin ya da sendikanızın tüm üyelerine gönderim yapabilir; dilerseniz de iOS ve Android uygulamalarını kullanarak, bu işletim sistemine sahip tüm tablet ve telefonlardan iletebilirsiniz. Ayrıca bu uygulamalar ile telefon rehberinizi kolaylıkla sisteme aktarabilir ve tüm gönderim raporlarını inceleyebilirsiniz.


Bunlar ilginizi çekebilir

Blog görsel 1
26 Kasım 2015

Pazarlama

Mobil Pazarlama ve Müşteri Odaklı Stratejiler Geliştirmenin Önemi

Geçtiğimiz her gün mobil dünya bir adım ileri giderek piyasayı yeni ürünlerle geliştiriyor. Her yeni çıkan ürün beraberinde getirdiği yenilikler sayesinde birçok sektörü geliştiriyor ya da yeni sektörlerin kapısını açıyor.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
30 Ocak 2016

Pazarlama

Bütünleşik Pazarlama Nedir?

Bütünleşik pazarlama, var olan her alanda müşteriye ulaşımı ve reklam kampanyalarını yönetirken markanızda var olan her pazarlama aracının bu yönde kullanılmasını öngören bir pazarlama biçimidir.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
16 Ocak 2016

Pazarlama

Mobil Stratejiler ve Mobil Planlama Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mobil kullanım günümüzde birçok taşınabilir elektronik cihazla birlikte en üst seviyeye ulaşmış durumda. Gelecek 10 yıl içerisinde oldukça ilginç cihazlar göreceğimiz kesin. Daha şimdiden giyilebilir teknolojinin vardığı nokta görülebilir derecede bilimkurgu filmlerinden bize ulaşmış gibi gözüküyor.

Devamını okuarrow-right