Web Panel ile Kurumsal SMS Gönderimi

Bu bölüm SMS göndereceğiniz bölümdür. SMS yazabilmek için öncelikle Başlık belirlemeniz gerekmektedir. Bu işlemi Başlık menüsüne tıklayarak Yeni Başlık Oluştur sekmesinden yapabilirsiniz

Web Panel ile Kurumsal SMS Gönderimi

İLETİMERKEZİ GİRİŞ

İleti Merkezi'ne ilk girişinizde SMS Gönder sayfasını görürsünüz.

Toplu SMS gönderme ekranı

Bu ekranda üst kısımda bakiyenizi görebilir ve kredi kartı ile SMS satın alabilirsiniz. Sol tarafta bulunan Rehber butonu ile rehber ekleyebilir ya da mevcut rehberlerinizi yönetebilir, Raporlar kısmı ile gönderdiğiniz SMS'lerin durumunu kontrol edebilir, Ödeme İşlemleri ile toplu SMS Paketi alabilir, kampanyaları inceleyebilir ya da daha önce yaptığınız ödemeleri görebilirsiniz.

SMS GÖNDERME

Başlık Oluştur

Bu bölüm SMS göndereceğiniz bölümdür. SMS yazabilmek için öncelikle Başlık belirlemeniz gerekmektedir. Bu işlemi Başlık menüsüne tıklayarak Yeni Başlık Oluştur sekmesinden yapabilirsiniz. Dilerseniz deneme SMS'ini alıcı kutusuna numara yazarak deneyebilirsiniz.

Toplu SMS gönderme ekranı başlık seçimi

Başlık İşlemleri

Yeni başlık oluşturma sayfasında Yeni Başlık (Originator) kısmına, mesajınızın karşı tarafa hangi isimle çıkmasını istediğinizi yazmanız gerekmektedir. Belgelendirebildiğiniz takdirde dilediğiniz kadar başlığı ücretsiz olarak alabilirsiniz. İstenen evrakları başlık türünüze göre, yine bu sayfada görebilirsiniz.

Yeni başlık oluşturma ekranı

Onaylanan başlıklarınız Başlık İşlemleri sayfasında sağ sütunda görülebilecektir. Ayrıca başlığınız onaylandığına dair size bilgi SMS'i otomatik olarak gönderilecektir.

Onaylanmış başlık listesi

Başlık onaylandıktan sonra SMS göndermek

Eğer başlığınız onaylanmışsa SMS Gönder sayfanızda Mesaj kısmı kullanımınıza açılacaktır. Burada Mesaj kısmına göndermek istediğiniz metni yazabilirsiniz.

iletimerkezi web paneli sms mesaji yazma ekrani

Şablon Seçerek Mesaj Göndermek

Mesaj kısmının hemen altında bulunan Şablon Seç'e tıklayarak daha önce hazırlamış olduğunuz şablonları hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz.

iletimerkezi web ekrani sablondan mesaj secme

Kullanmak istediğiniz şablonun önünde bulunan Ekle butonuna basmanız yeterli olacaktır. Şablon eklendiğinde Mesaj alanına daha önce yazdığınız metin silinecektir. Ekleme yapmak için önce şablon eklemeniz gerekmektedir.

iletimerkezi web paneli sablon secme acilan ekran

Toplu SMS Gönderme

Alıcılar kısmında daha önce sistemimize yüklediğiniz rehberlerinizi seçebilir, elle numara yazabilir ya da elinizdeki mevcut Excel dosyasından telefon numaralarını topluca kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.

iletimerkezi web paneli alicilar kutusu

Dilerseniz Rehberden Seç butonuna basarak rehberlerinizi görebilir, bu mesajın gitmesini istediğiniz rehberleri seçebilirsiniz.

iletimerkezi web ekrani rehberden sms gonderme
iletimerkezi web ekrani gruplara sms gonderme ekrani

Mesajınızı yazıp, Alıcıları seçtikten sonra Gönder butonuna basarak mesajı gönderebilirsiniz. Burada çıkan uyarı penceresinde Başlık, Mesaj ve ücret bilgilerini görebilirsiniz. Mesaj ücreti, mesajınızın iletildiği her bir kişi için bakiyenizden düşülecektir.

iletimerkezi web paneli mesaj onay adimlari

Bunlar ilginizi çekebilir

Blog görsel 1
26 Kasım 2015

Pazarlama

Mobil Pazarlama ve Müşteri Odaklı Stratejiler Geliştirmenin Önemi

Geçtiğimiz her gün mobil dünya bir adım ileri giderek piyasayı yeni ürünlerle geliştiriyor. Her yeni çıkan ürün beraberinde getirdiği yenilikler sayesinde birçok sektörü geliştiriyor ya da yeni sektörlerin kapısını açıyor.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
30 Ocak 2016

Pazarlama

Bütünleşik Pazarlama Nedir?

Bütünleşik pazarlama, var olan her alanda müşteriye ulaşımı ve reklam kampanyalarını yönetirken markanızda var olan her pazarlama aracının bu yönde kullanılmasını öngören bir pazarlama biçimidir.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
16 Ocak 2016

Pazarlama

Mobil Stratejiler ve Mobil Planlama Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mobil kullanım günümüzde birçok taşınabilir elektronik cihazla birlikte en üst seviyeye ulaşmış durumda. Gelecek 10 yıl içerisinde oldukça ilginç cihazlar göreceğimiz kesin. Daha şimdiden giyilebilir teknolojinin vardığı nokta görülebilir derecede bilimkurgu filmlerinden bize ulaşmış gibi gözüküyor.

Devamını okuarrow-right