Rehber Ozellikleri – 4

Rehberden gruba toplu SMS gönderme Sol taraftaki sms gönder menüsü yardımı ile ulaştığınız sms gönderme alanında alıcılar kutusuna rehberinizden seçtiğiniz

Rehber Ozellikleri – 4

Rehberden gruba toplu SMS gönderme

Sol taraftaki sms gönder menüsü yardımı ile ulaştığınız sms gönderme alanında alıcılar kutusuna rehberinizden seçtiğiniz kişilere veya gruplara sms gönderimi yapabilirsiniz

SMS gönderirken rehberden seçme

Sms gönder ekranındaki alıcılar kutusu üzerinde Rehberden Seç butonu vardır, bu butona tıkladığınızda karşınıza daha önce rehberinizde oluşturmuş olduğunuz grupları görürsünüz bu gruplardan bir veya birden çok grubu seçerek alıcılara ekle dediğinizde, bu gruplar sms gönderilmesi için hazırlanıp alıcılar kutusuna eklenir.

SMS gönderirken rehberden filtreleme

Aynı şekilde, rehberden seç ekranında isterseniz yukarıdan grup seçerek grubun içindeki kişilere ulaşabilir buradan kişileri alıcılar kutusuna ekleyebilirsiniz isterseniz arama kutusu yardımıyla sms göndereceğiniz kişileri tüm rehberinizde aratarak hızlıca o kişilere sms gitmesini sağlayabilirsiniz tek tek kişilere değil tüm rehberinizdeki bazı kriterlere uyan kişilere toplu sms göndermek istiyorsanız gelişmiş aramaya tıklayarak oluşturacağınız belli kriterlere göre sms gönderimini sağlayabilirsiniz, bu alan yardımıyla rehberinizde daha önce oluşturduğunuz özelleştirilmiş alanlara toplu sms gönderimini sağlayabilirsiniz, örneğin rehberinizdeki tüm bayanlara veya baylara bir kampanya mesajı gönderebilirsiniz veya rehberinizde tuttuğunuz kan grubu alanına göre belli kan gruplarındaki kişilere sms gönderebilirsiniz veya rehberinizdeki kişilerin yaşını tutuyorsanız yaş aralığı belli bir alanda olanlara toplu sms gönderimi yapabilirsiniz kampanyalarınızdan, duyurularınızdan haberdar olmalarını sağlayabilirsiniz.

Rehberden gruba toplu SMS gönderme

Rehber servisinin içinden seçtiğiniz bir veya daha fazla grubu seçerek sms gönderebilirsiniz, rehber servisinin anasayfasında, sms göndermek istediğiniz grupları soldaki alandan seçerek, üstteki toplu işlemler menüsünün içindeki sms göndere tıklayarak bu gruplara yazdığınız bir kısa mesaj metnini gönderebilirsiniz.


Bunlar ilginizi çekebilir

Blog görsel 1
26 Kasım 2015

Pazarlama

Mobil Pazarlama ve Müşteri Odaklı Stratejiler Geliştirmenin Önemi

Geçtiğimiz her gün mobil dünya bir adım ileri giderek piyasayı yeni ürünlerle geliştiriyor. Her yeni çıkan ürün beraberinde getirdiği yenilikler sayesinde birçok sektörü geliştiriyor ya da yeni sektörlerin kapısını açıyor.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
30 Ocak 2016

Pazarlama

Bütünleşik Pazarlama Nedir?

Bütünleşik pazarlama, var olan her alanda müşteriye ulaşımı ve reklam kampanyalarını yönetirken markanızda var olan her pazarlama aracının bu yönde kullanılmasını öngören bir pazarlama biçimidir.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
16 Ocak 2016

Pazarlama

Mobil Stratejiler ve Mobil Planlama Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mobil kullanım günümüzde birçok taşınabilir elektronik cihazla birlikte en üst seviyeye ulaşmış durumda. Gelecek 10 yıl içerisinde oldukça ilginç cihazlar göreceğimiz kesin. Daha şimdiden giyilebilir teknolojinin vardığı nokta görülebilir derecede bilimkurgu filmlerinden bize ulaşmış gibi gözüküyor.

Devamını okuarrow-right