Rehber Özellikleri – 3

Rehberinizi kendi işinize göre özelleştirebilirsiniz, ihtiyaçlarınıza göre yeni alanlar ekleyebilirsiniz

Rehber Özellikleri – 3

Özel alanlar

Rehberinizi kendi işinize göre özelleştirebilirsiniz, ihtiyaçlarınıza göre yeni alanlar ekleyebilirsiniz, rehberde standart olarak gelen dört alan vardır, bunlar, ad, soyad, email ve gsm numarası alanlarıdır, siz kendi işinize göre buralara yeni alanlar oluşturabilir ve kullanıcılarınızın datalarının sağlıklı bir şekilde saklanmasini sağlayabilirsiniz.

Rehberinizi nasil özelleştirebilirsiniz, sol menuden ayarlara girdiğinizde sağ üstteki yönlendirmeden, Rehber ayarlari bölümüne tıklayarak, yeni alanlar oluşturabileceğiniz ekran açılır, ekranın sol tarafında yeni alanlar oluşturabildiğiniz bir form vardir, sağ tarafta ise daha önce tanımlanan alanları görebilirsiniz, bu alanlardan istediklerinizi kaldırabilirsiniz, soldaki formdan, rehberinize eklemek istediğiniz alanın adıni ve türünü seçerek, rehberinize alan ekleyebilirsiniz. Özel alanlarda mevcut olan türler, yazı alanı, uzun yazı alanı ve tarih alanı seçebilirsiniz, yazı alanı, tek satırlık yazı yazabileceğiniz alan oluşturmanıza sağlar, uzun yazı alanı, birden fazla satırdan oluşan bir yazı yazacaksanız bu bölümü kullanabilirsiniz, tarih alanı, tarih seçebileceğiniz bir alan oluşturur.

Bu alana eklediğiniz özelleştirilebilir alanları daha sonra rehbere kişi ekle veya kişi düzenle ekranlarında “Detayları göstere” tıkladığınız zaman karşınıza gelecektir.

Özelleştirilebilir alanları nasıl kullanabilirsiniz,

Örneğin, ilk satin alım tarihi gibi bir alan ekleyerek müşterinizin sizden ilk satın alım yaptığı tarihi girerek her yıl o tarihte müşterinize sms gitmesini sağlayabilirsiniz, bu şekilde ilk müşteri olma zamanlarını tutarak müşterilerinize bu günün yıl dönümünde belli indirimler, kampanyalar düzenleyebilirsiniz, bu hem müşterinizin sizden tekrar alişveriş yapmasını arttıracak, hemde müşterilerinizi unutmadiğınızı onlarla ilgilendiginizi gösterecektir.

Özel gün mesajları,

Sol tarafta ayarlar kısmına girdiğinizde sağ üst tarafta özel günler menüsünü tıkladığınızda, ayarladığınız bazi özel günlerde rehberinizdeki kişilere otomatik olarak sms gitmesini sağlayabilirsiniz, Bu alanda otomatik olarak gönderilecek mesajların başlıklarını, mesaj metnini ve o gün içinde gönderilecek saatleri ayarlayabilirsiniz.

Rehberinizde yaşadığımız güne kayıtlı olan bir kayıt varsa bu alandan ayarladığınız mesajlar rehberinizdeki belirli kişilere sistem tarafından otomatik olarak gönderilecektir.

Özel alan değişkenleri

Rehberinizdeki her alanı, gönderdiğiniz sms metni içerisinde kullanabilirsiniz, isterseniz, ad, soyad gibi alanlar olsun, isterseniz sizin kendi oluşturduğunuz alanlar olsun, hepsini mesaj metniniz içerisinde kullanabilirsiniz, Kullanabileceginiz mesaj değişkenlerini, ayarlar menüsü altındaki rehber ayarları sekmesinde görebilirsiniz, ozellestirilebilir alan şeklinde mesaj metninizde bu alanları kullanabilirsiniz.

Örnek Kullanım: Sayin {{AD}} {{SOYAD}}, {{MUSTERITARIH}} tarihinde ilk defa bizden alisveris, yapmissiniz, bizim icin ozel olan bu gununuzde, magazamizdan yapacaginiz 100TL lik alisveriste 30 TL lik indirim hediye ceki verilecektir.


Bunlar ilginizi çekebilir

Blog görsel 1
26 Kasım 2015

Pazarlama

Mobil Pazarlama ve Müşteri Odaklı Stratejiler Geliştirmenin Önemi

Geçtiğimiz her gün mobil dünya bir adım ileri giderek piyasayı yeni ürünlerle geliştiriyor. Her yeni çıkan ürün beraberinde getirdiği yenilikler sayesinde birçok sektörü geliştiriyor ya da yeni sektörlerin kapısını açıyor.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
30 Ocak 2016

Pazarlama

Bütünleşik Pazarlama Nedir?

Bütünleşik pazarlama, var olan her alanda müşteriye ulaşımı ve reklam kampanyalarını yönetirken markanızda var olan her pazarlama aracının bu yönde kullanılmasını öngören bir pazarlama biçimidir.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
16 Ocak 2016

Pazarlama

Mobil Stratejiler ve Mobil Planlama Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mobil kullanım günümüzde birçok taşınabilir elektronik cihazla birlikte en üst seviyeye ulaşmış durumda. Gelecek 10 yıl içerisinde oldukça ilginç cihazlar göreceğimiz kesin. Daha şimdiden giyilebilir teknolojinin vardığı nokta görülebilir derecede bilimkurgu filmlerinden bize ulaşmış gibi gözüküyor.

Devamını okuarrow-right