Rehber Özellikleri – 1

Rehber servisi sayesinde tüm iletişime geçiceğiniz müşterilerinizin, öğrencilerinizin, çalışanlarınızın iletişim bilgilerini tek bir merkezde toplarsınız, bu sayede istediğiniz kişiye hızlıca ulaşmayı sağlar, verilerinizin güvenliğini ve kaybolma riskini ortadan kaldırırsınız.

Rehber Özellikleri – 1

Rehber servisi

Rehber servisi sayesinde tüm iletişime geçiceğiniz müşterilerinizin, öğrencilerinizin, çalışanlarınızın iletişim bilgilerini tek bir merkezde toplarsınız, bu sayede istediğiniz kişiye hızlıca ulaşmayı sağlar, verilerinizin güvenliğini ve kaybolma riskini ortadan kaldırırsınız. Bu bölümde iletimerkezi rehber servisi ile yapabileceğiniz tüm işlemler adım adım anlatılacaktır.

Grup oluşturma

Rehberinize ekleyeceğiniz kişileri belli gruplara ayırarak sisteme aktarabilirsiniz, daha sonra iletişime geçeceğiniz kişilere ulaşmakta sizi hızlandıracaktır. Oluşturduğunuz grupların içine, alt gruplarda oluşturarak daha detaylı bir şekilde rehberinizdeki kişileri yönetebilirsiniz.

Örneğin sınıflar şeklinde bir grup açarak, altına 1A, 2A şeklinde alt gruplar oluşturabilirsiniz, aynı zamanda rehberinize eklediğiniz kişileri birden fazla grup içinede kayıt edebilirsiniz rehberinizdeki bir öğretmen aynı zamanda müdür yardımcıları grubunada kayıtlı olabilir.

Rehbere kişi ekle

Rehber servisini açtığınızda sağ üst taraftaki kişi ekle butonuna tıklayarak kişi ekle bölümüne ulaşabilirsiniz bu bölümde rehberinize tek tek kişi eklerken kullanabilirsiniz, ilk kişiyi oluştururken, Ad – Soyad – GSM ve Email alanlarından oluşan formu doldurarak ekleme işlemini tamamlayabilirsiniz, isterseniz bu alanları isteğinize göre arttırabilirsiniz.

Ekleyeceğiniz kişiyi hangi gruplara eklemek istediğinizi sağ taraftan seçebilirsiniz, Eklediğiniz kişiyi istediğiniz kadar gruba ekleyebilirsiniz, bu şekilde birden fazla gruba eklediğiniz kişileri tek bir merkezden bütün gruplardaki datalarını değiştirip, düzenleyebilirsiniz. Sms gönderirken bu kişinin aktarıldığı iki veya üç grubu seçsenizde sms bu kişiye bir defa ulaşır, tekrar tekrar gönderilmez.

Aynı zamanda kişi eklerken sayfadan çıkmadan, yani yazdığınız dataları kaybetmeden ekranın sağ tarafındaki grup oluştur linkine tıklayarak, yeni bir grup oluşturabilirsiniz.

Rehber kisi duzenle

Sol taraftaki rehber menusune tıkladığınızda önünüze rehberinizin anasayfası gelir, burada oluşturduğunuz gruplar gözükür, düzenlemek istediğiniz kişi hangi grupta ise o gruba tıklayıp, düzenlemek istediğiniz kişiyi bulabilirsiniz, verilerini düzenlemek istediginiz kişiyi bulduğunuzda sağ tarafındaki düzenle linkine basarak düzenleme işlemlerinizi yapabilirsiniz, Önünüze kişi ekledeki ekrana benzer bir ekran gelir buradaki fark, gelen alanlarin içi düzenlemek istediğiniz kişinin dataları ile gelir önünüze, kişinin adı, soyadı, email, gsm numarası eğer özelleştirilmiş alanlarınız varsa bunlarıda değiştirebilirsiniz, kişiyi eklediğiniz gruplardan çıkarıp yeni grup ve alt gruplara ekleyebilirsiniz.


Bunlar ilginizi çekebilir

Blog görsel 1
26 Kasım 2015

Pazarlama

Mobil Pazarlama ve Müşteri Odaklı Stratejiler Geliştirmenin Önemi

Geçtiğimiz her gün mobil dünya bir adım ileri giderek piyasayı yeni ürünlerle geliştiriyor. Her yeni çıkan ürün beraberinde getirdiği yenilikler sayesinde birçok sektörü geliştiriyor ya da yeni sektörlerin kapısını açıyor.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
30 Ocak 2016

Pazarlama

Bütünleşik Pazarlama Nedir?

Bütünleşik pazarlama, var olan her alanda müşteriye ulaşımı ve reklam kampanyalarını yönetirken markanızda var olan her pazarlama aracının bu yönde kullanılmasını öngören bir pazarlama biçimidir.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
16 Ocak 2016

Pazarlama

Mobil Stratejiler ve Mobil Planlama Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mobil kullanım günümüzde birçok taşınabilir elektronik cihazla birlikte en üst seviyeye ulaşmış durumda. Gelecek 10 yıl içerisinde oldukça ilginç cihazlar göreceğimiz kesin. Daha şimdiden giyilebilir teknolojinin vardığı nokta görülebilir derecede bilimkurgu filmlerinden bize ulaşmış gibi gözüküyor.

Devamını okuarrow-right