Toplu SMS için Başlık İşlemleri

İletimerkezi, iletişim sektöründeki denetleyici kurum olan BTK(Bilgi Teknolojileri Kurumu) tarafından yetkilendirilmiş bir işletmecidir, bu yüzden toplu sms gönderimlerinizin başarılı bir şekilde yapılması ve yasalara uygun olması için BTK tarafından çıkartılmış olan yönetmeliklere uygun olarak işlemlerini sürdürür.

Toplu SMS için Başlık İşlemleri

Toplu SMS için Başlık İşlemleri

İletimerkezi, iletişim sektöründeki denetleyici kurum olan BTK(Bilgi Teknolojileri Kurumu) tarafından yetkilendirilmiş bir işletmecidir, bu yüzden toplu sms gönderimlerinizin başarılı bir şekilde yapılması ve yasalara uygun olması için BTK tarafından çıkartılmış olan yönetmeliklere uygun olarak işlemlerini sürdürür. Yönetmelikler doğrultusunda, her abonesinden bazı bilgileri almakla yükümlüdür. Herhangi bir telefon operatörü aboneliğinde sizden istenen belgeleri iletimerkezi'de istemektedir. Toplu sms gönderme için gerekli olan evraklara buradan bakabilirsiniz.

STH hizmeti sunan işletmecilerden İletimerkezi gibi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunca hazırlanan ve 28/07/2010 tarih 27655 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliği'nin 15 inci maddesinin altıncı fıkrası gereğince, çalıştıkları kişi veya kurumlardan bu belgeleri eksiksiz olarak almaları istenmektedir.

Yasal mevzuatların dışında oluşturduğunuz başlıkların size ait bir markanın, firmanın, derneğin veya internet sitenizin ismi olmasına, başlığın sizi temsil ettiğini göstermeniz için evrakların bize iletilmesi önemlidir, bu şekilde sizinle rakip olan firmalar sizin isminizle, sizi rahatsız edecek mesajlar atmasının önüne geçmiş oluruz. Hem sizin hemde rakiplerinizin, rekabet ortamında bir haksızlık oluşmaması için belgelerin iletilmesi önemlidir.

Başlık talebi

Başlık taleplerinizi, online sms gönderme panelinizde Ayarlar menüsünün altında Başlık İşlemleri kısmından bulabilirsiniz. Başlık oluştururken dikkat etmeniz gereken bir kaç husus vardır. Başlıklarda Türkçe karakterler kullanmamalısınız, başlığınız en fazla onbir en az üç karakterden oluşmalıdır. Eğer markanız, firma isminiz, internet siteniz veya derneğinizin ismi onbir karakterden uzunsa anlamlı kısaltmaları kullanabilirsiniz, genellikle başlıktan sesli harfleri çıkartarak başlığınız 11 karaktere kadar küçültülebilir, insan beyni sesli harfler çıksada telefona gelen mesajda bu başlığın hangi fimaya veya markaya ait olduğunu otomatik olarak anlayacaktır. Başlıklarınız sadece sayılardan oluşmamalı ve anlamlı olmalıdır, başlık kısmına kendi cep telefonu veya şirket telefonunuzu yazmamalısınız, başlıklı sms sizin firmanızı, markanızın adı ile iletilmelidir. Başlıklı mesajlara, kullanıcılar telefonları üzerinden cevap mesajı gönderememektedir.


Bunlar ilginizi çekebilir

Blog görsel 1
26 Kasım 2015

Pazarlama

Mobil Pazarlama ve Müşteri Odaklı Stratejiler Geliştirmenin Önemi

Geçtiğimiz her gün mobil dünya bir adım ileri giderek piyasayı yeni ürünlerle geliştiriyor. Her yeni çıkan ürün beraberinde getirdiği yenilikler sayesinde birçok sektörü geliştiriyor ya da yeni sektörlerin kapısını açıyor.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
30 Ocak 2016

Pazarlama

Bütünleşik Pazarlama Nedir?

Bütünleşik pazarlama, var olan her alanda müşteriye ulaşımı ve reklam kampanyalarını yönetirken markanızda var olan her pazarlama aracının bu yönde kullanılmasını öngören bir pazarlama biçimidir.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
16 Ocak 2016

Pazarlama

Mobil Stratejiler ve Mobil Planlama Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mobil kullanım günümüzde birçok taşınabilir elektronik cihazla birlikte en üst seviyeye ulaşmış durumda. Gelecek 10 yıl içerisinde oldukça ilginç cihazlar göreceğimiz kesin. Daha şimdiden giyilebilir teknolojinin vardığı nokta görülebilir derecede bilimkurgu filmlerinden bize ulaşmış gibi gözüküyor.

Devamını okuarrow-right