iOS Uygulaması ile SMS gönderme

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sol üst köşedeki menüden SMS Gönder‘e basarak tek tek veya toplu bir şekilde SMS’lerinizi gönderebilirsiniz.

iOS Uygulaması ile SMS gönderme

İleti Merkezi iOS uygulaması ile iPhone ve iPad’lerden toplu SMS göndermek artık çok kolay. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sol üst köşedeki menüden SMS Gönder‘e basarak tek tek veya toplu bir şekilde SMS’lerinizi gönderebilirsiniz.

ios sms

Metninizi yazdıktan sonra Alıcılar kısmına telefon numaralarını direkt yazabilir, kopyalayıp yapıştırabilir ya da rehberinizden istediğiniz kişileri seçebilirsiniz. Rehberden Seç tuşu ile rehberinizden istediğiniz grubu, solundaki butonu kullanarak seçebilir ve ekleyebilirsiniz.

İletimerkezi IOS uygulaması rehber menüsü seçimi
İletimerkezi IOS uygulaması rehber özellikleri

Rehberinizde olmayan kişilerin numaralarını ise manuel olarak girebilir ve mesajlarınızın istediğiniz kişilere ulaşmasını kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

İletimerkezi IOS uygulaması rehber özellikleri

Toplu mesaj göndermek istediğiniz kişileri belirledikten sonra iletmek istediğiniz mesajı, Mesaj bölümü ne girerek kendi başlığınızla alıcılara iletebilirsiniz.

Son aşama olarak Mesajı gönder butonuna bastığınızda çıkan onay kutusu ile mesajınızın son halini ve SMS’inizin boyutunu kontrol ettikten sonra onay vererek iletinizi gönderebilirsiniz.


Bunlar ilginizi çekebilir

Blog görsel 1
26 Kasım 2015

Pazarlama

Mobil Pazarlama ve Müşteri Odaklı Stratejiler Geliştirmenin Önemi

Geçtiğimiz her gün mobil dünya bir adım ileri giderek piyasayı yeni ürünlerle geliştiriyor. Her yeni çıkan ürün beraberinde getirdiği yenilikler sayesinde birçok sektörü geliştiriyor ya da yeni sektörlerin kapısını açıyor.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
30 Ocak 2016

Pazarlama

Bütünleşik Pazarlama Nedir?

Bütünleşik pazarlama, var olan her alanda müşteriye ulaşımı ve reklam kampanyalarını yönetirken markanızda var olan her pazarlama aracının bu yönde kullanılmasını öngören bir pazarlama biçimidir.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
16 Ocak 2016

Pazarlama

Mobil Stratejiler ve Mobil Planlama Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mobil kullanım günümüzde birçok taşınabilir elektronik cihazla birlikte en üst seviyeye ulaşmış durumda. Gelecek 10 yıl içerisinde oldukça ilginç cihazlar göreceğimiz kesin. Daha şimdiden giyilebilir teknolojinin vardığı nokta görülebilir derecede bilimkurgu filmlerinden bize ulaşmış gibi gözüküyor.

Devamını okuarrow-right