Android Uygulamamıza Puan verdiniz mi?

Android uygulamamız yayına gireli iki ay oluyor, uygulamamızı daha indirmediniz mi? Teknolojinin geliştiği artık insanların bilgisayarlarının başında durmadan, istediği her yerden kullandıkları yazılımlara erişim sağladığı bir dünyadayız.

Android Uygulamamıza Puan verdiniz mi?

İletimerkezi Android Uygulaması

Android uygulamamız yayına gireli iki ay oluyor, uygulamamızı daha indirmediniz mi? Teknolojinin geliştiği artık insanların bilgisayarlarının başında durmadan, istediği her yerden kullandıkları yazılımlara erişim sağladığı bir dünyadayız. Akıllı telefonlar artık herkes tarafından kullanılmaya başlandı, iletimerkezi olarak bizde kullanıcılarımızın yoğun talepleri üzerine mobil uygulamalarımızı yayınladık.

Uygulamamızı henüz indirmediyseniz İletimerkezi Toplu SMS uygulamamızı hemen indirin, web panelinizdeki rehberinize akıllı telefonunuz üzerindende erişin, kurumsal sms ihtiyaçlarınızı bilgisayara gerek kalmadan, akıllı telefonunuz ile çözün.

İletimerkezi Toplu SMS uygulamamıza puan verdiniz mi?

Eğer uygulamayı indirdiniz ve memnunsanız sizin gibi daha çok kişiye ulaşabilmemiz için Play store'da bize puan verin, yorum yapın. Puan vermek için İletimerkezi Toplu SMS uygulaması'nı tarayıcınızda açın, açtığınız zaman uygulamanın bulunduğu play store sayfası gelicektir.

Play storeda İletimerkezi Toplu SMS uygulaması

Sayfada biraz aşağıya doğru indiğinizde yorum yapmanız ve puan verebilmeniz için yorum yap butonu vardır.

Play store yorum ve puan verme ekranın açılması

Yukarıdaki resimdede gördüğünüz gibi kırmızı ile çerçevelenmiş olan yerden uygulamaya puan verebileceğiniz alana ulaşabilirsiniz, yine aynı sayfadan uygulamaya yorum yapabilirsiniz, istediğiniz yeni özellikleri veya gördüğünüz hataları bizimle Play store üstündende paylaşabilirsiniz. Yeni özellikler ve hataları teknik ekibimiz inceleyip en kısa sürede problemi çözücektir.

Play store yorum ve puan verme ekranı

Eğer Play store ile uğraşmak istemiyorsanız sayfanın altında bulunan yorum bölümüne, yorumlarınızı bırakabilirsiniz.


Bunlar ilginizi çekebilir

Blog görsel 1
26 Kasım 2015

Pazarlama

Mobil Pazarlama ve Müşteri Odaklı Stratejiler Geliştirmenin Önemi

Geçtiğimiz her gün mobil dünya bir adım ileri giderek piyasayı yeni ürünlerle geliştiriyor. Her yeni çıkan ürün beraberinde getirdiği yenilikler sayesinde birçok sektörü geliştiriyor ya da yeni sektörlerin kapısını açıyor.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
30 Ocak 2016

Pazarlama

Bütünleşik Pazarlama Nedir?

Bütünleşik pazarlama, var olan her alanda müşteriye ulaşımı ve reklam kampanyalarını yönetirken markanızda var olan her pazarlama aracının bu yönde kullanılmasını öngören bir pazarlama biçimidir.

Devamını okuarrow-right
Blog görsel 1
16 Ocak 2016

Pazarlama

Mobil Stratejiler ve Mobil Planlama Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mobil kullanım günümüzde birçok taşınabilir elektronik cihazla birlikte en üst seviyeye ulaşmış durumda. Gelecek 10 yıl içerisinde oldukça ilginç cihazlar göreceğimiz kesin. Daha şimdiden giyilebilir teknolojinin vardığı nokta görülebilir derecede bilimkurgu filmlerinden bize ulaşmış gibi gözüküyor.

Devamını okuarrow-right