Toplu SMS

KVKK Hakkında Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Aydınlatma Metni

İletiMerkezi web sitesi (www.iletimerkezi.com), EMARKA İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş.’ye aittir ve bu web sitesini ziyaret eden siz müşterilerimizin bilgi güvenliği EMARKA için büyük önem taşır.

EMARKA İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından toplanan ve işlenen kişisel veriler, EMARKA’nın koruması altındadır. EMARKA, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve ilgili mevzuat çerçevesinde kişisel verilerin güvenli şekilde muhafazasını ve hukuka uygun olarak işlenmesini sağlamak için teknolojik ve alt yapısal imkanlarını kullanarak, gerekli teknik ve idari tedbirleri almaktadır.

Kişisel veriler, EMARKA tarafından Kanun’a ve ilgili mevzuata uygun olarak işlenmektedir. Kanun kapsamında kişisel verileri işlenen gerçek kişiler, aşağıdaki metni inceleyerek, EMARKA tarafından veri sorumlusu sıfatıyla işlenebilecek olan kişisel veriler ve bunların işlenme amaçları, aktarılabileceği alıcı gruplarına, toplanma yöntemi ve hukuki sebebi ile söz konusu kişisel verilere ilişkin hakları hakkında bilgi edinebilir.

HANGİ VERİLERİNİZ KİŞİSEL VERİDİR ve HANGİ MEVZUAT KAPSAMINDA KORUNUR?
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca kişisel veri; kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade etmektedir.

Kimliği belirli veya belirlenebilir kişiye ilişkin; Kimlik bilgileri (ad, soyad, T.C. kimlik numarası, cinsiyet, doğum yeri ve tarihi, medeni durum, kimlik belgesi örneği, fotoğraf), İletişim Bilgileri, Özel Nitelikli Kişisel Veriler (sağlık verileri, dernek-vakıf-sendika üyeliği, vb.), Abonelik Bilgileri, Şebeke, Trafik, Konum Bilgileri (internet ortamında yapılan erişimlerle ilgili sisteme bağlantı ve sistemden çıkış tarih-saat bilgileri, arama ve mesajların tarih-saat bilgisi ve arama süresi ile kaynak ve hedef nokta bilgileri gibi trafik verileriniz, diğer bağlantı bilgileriniz; kullanılan cihaza ilişkin bilgiler ve söz konusu cihazın konum bilgileri, hizmet ve ürünlerin kullanımı doğrultusunda oluşan kullanım verileriniz ve hizmetlerin sunulması için gerekli teknik veriler), Hizmet ve Ürün Kullanımınıza İlişkin Bilgiler (hizmet ve ürünlerin kullanımına ilişkin tercihler, alışkanlıklar ve diğer kullanım bilgileriniz; www.iletimerkezi.com başta olmak üzere, EMARKA’nın kendisinin veya üçüncü kişilerle işbirliğiyle, hizmet sunumu, kullandırılması ya da tanıtılması için oluşturulan internet sitesi ve mobil uygulamalardaki davranış bilgileriniz ve çerezler; mobil uygulamalar vasıtasıyla toplanabilecek cihaz, şebeke, ağ, uygulama, konum ve kullanım bilgileriniz gibi veri türleri), Ödeme Bilgileriniz, gibi veri türlerini ifade eden bilgidir.

Kişisel bilgileriniz tarafımızca, sadece sizin bilginiz dahilinde temin edilir. Sizin bilginiz ile bizim tarafımızdan kayıt altına alınan kişisel bilgileriniz EMARKA tarafından korunur ve korunmaya devam edecektir.

Bilgi güvenliğinizi sağlamak amacıyla şifrelerinizi kimseyle paylaşmamanızın gerekliliğini vurgulamak isteriz.

Kişisel verileriniz; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”), 5809 Sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Kişisel Verileri Koruma Kurumu düzenlemeleri ve sair mevzuat hükümleri çerçevesinde işlenebilecek olup; ilgili mevzuat gereğince Şirketimiz kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmesini önleme, hukuka aykırı olarak erişilmesini önleme ve muhafazasını sağlama amacıyla, uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik tüm teknik ve idari tedbirleri almaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE İŞLENME AMAÇLARI
EMARKA, KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında, kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak,
KVKK madde 4 uyarınca;
"(1) Kişisel veriler, ancak bu Kanunda ve diğer kanunlarda öngörülen usul ve esaslara uygun olarak işlenebilir.
(2) Kişisel verilerin işlenmesinde aşağıdaki ilkelere uyulması zorunludur:
a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma.
b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma.
c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme.
ç) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma.
d) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme." genel ilkeleri uyarınca, aşağıdaki amaçlar kapsamında işleyebilmektedir.

  • Ürün ve hizmetlerin sunulması, ücretlendirilmesi ve faturalandırılması; sipariş edilen, satın alınan ve/veya kullanılan ürün ve hizmetlerle ilgili talep ettiğiniz işlemlerin gerçekleştirilmesi ve takibinin sağlanması,
  • Ürün ve hizmetlerin tanıtım ve pazarlaması, bunlara ilişkin sizinle iletişime geçilmesi, kampanya, indirim, fayda, koşul, ücretlendirme gibi hususlardan haberdar edilmeniz; üyelik, etkinlikler ve ekonomik avantajlardan yararlanma gibi olanaklar sağlanması ve bunların kullanımı için gerekli işlemlerin yerine getirilmesi,
  • Size teklif, hediye ve promosyon sunulması, hedefli tanıtım yapılması; size özel kutlama, temenni iletimi, ödül, çekiliş ve beğendiğiniz, tekrar erişmek isteyebileceğiniz, hatırlatılmasından memnuniyet duyabileceğiniz içeriklerin iletilmesi; ödül, çekiliş, yarışma veya benzer bir etkinliğe katılmanız halinde bu kapsamda verdiğiniz bilgilerin etkinlik için kullanılması,
  • Gerekli durumlarda kimlik bilgi ve belgelerinizin teyit edilmesi; kredi notu kontrolünüzün yapılması ve raporlanması; suistimallerin, kayıp ve dolandırıcılığın önlenmesi için gerekli işlemlerin yapılması,
  • Şebeke trafiğinin yönetimi, arabağlantı, faturalama, usulsüzlük/dolandırıcılık tespitleri ve benzeri işlemleri gerçekleştirmesi ve tüketici şikâyetleri ile arabağlantı ve faturalama anlaşmazlıkları başta olmak üzere, uzlaşmazlıkların çözülmesi,
  • Ürün ve hizmetlerin ve şebekelerin geliştirilmesi, çeşitlendirilmesi, ölçümlenmesi, denetimi ve analizi ile çalışanların eğitimi, finansal raporlamalar gibi çalışmaların yürütülmesi; ürün ve hizmetlere olan ilginizin değerlendirilmesi, müşteri memnuniyetinin araştırılması; çağrı merkezi hizmeti sunulması; sizden gelecek soru, şikayet ve bildirimlerin cevaplanması,
  • İş ortaklarımız ile birlikte sağladığımız ürün ve hizmetler ile bu kişilerin kendi ürün ve hizmetlerinin sunulması ve tanıtılması ile bu kişilerle finansal mutabakat sağlanması,
  • İlgili mevzuat gereği saklanması gereken bilgilerinizin muhafazası; bilgi kayıplarının önlenebilmesi için kopyalanması, yedeklenmesi; bilgilerinizin tutarlılığının kontrolünün sağlanması; şebekelerimizin ve bilgilerinizin güvenliği için gerekli teknik ve idari tedbirlerin alınması,
  • Düzenleyici ve denetleyici kurumlarla, yasal düzenlemelerin gerektirdiği veya zorunlu kıldığı hukuki yükümlülüklerin yerine getirilmesi, yasal takiplerin ve hukuki süreçlerin yürütülmesi.

Ayrıca;
Web sitemizde EMARKA tarafından işletilmeyen diğer web sitelerine bağlantılar verebiliriz. Bu web sitelerinden herhangi birini ziyaret ederseniz, o sitenin gizlilik ve diğer politikalarını gözden geçirmelisiniz. Diğer şirketlerin politika ve uygulamalarından EMARKA İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş.’nin sorumlu olmadığını belirtiriz.

EMARKA’nın gizlilik politikalarını değiştirmesinin mümkün olduğunu hatırlatır, bu nedenle Kurumsal Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Aydınlatma Metni sayfamızı düzenli olarak kontrol etmenizi öneririz.

KİŞİSEL VERİ TOPLAMA YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ
Kişisel verileriniz; elektronik haberleşme hizmetleri ve Şirketimiz tarafından sunulan tüm hizmetler ve yukarıda yer verilen amaçlar kapsamında Şirketimizin yükümlülüklerini gereği gibi yerine getirebilmesi amacı ile, sözlü, yazılı ya da mobil uygulama, elektronik posta, kısa mesaj, arama gibi yollarla elektronik ortamda toplanır. Kişisel verileriniz, açık rızanız olmadan işlenemez; fakat KVKK’nın 5. ve 6. maddeleri veya sair mevzuatta belirtilen aşağıda yer verilmiş olan hukuki sebeplere ve bu metinde yer verilen amaçlarla tarafınızın açık rızası aranmaksızın işlenmesi mümkündür:

  • EMARKA’nın tabi olduğu yerel veya yabancı kanunlarda öngörülmüş olması,
  • Fiili imkânsızlık nedeniyle rızanızı açıklayamayacak durumda bulunmanız veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmayan kişinin kendisinin ya da bir başkasının hayatı veya beden bütünlüğünün korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması yani talep edilen hizmet ve ürünlerin sizlere sunulabilmesi için tarafımızla akdettiğiniz sözleşmelerin gereğinin yerine getirilmesi,
  • EMARKA’nın hukuki yükümlülüklerini yerine getirebilmesi için veri işlemenin zorunlu olması,
  • Tarafınızca kişisel verilerinizin alenileştirilmiş olması,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
  • Sizlerin temel hak ve özgürlüklerinize zarar vermemek kaydıyla, EMARKA’nın meşru menfaatleri için veri işlemenin zorunlu olması.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI
EMARKA, kişisel verilerinizi aşağıda yer verilen amaçlarla, Kanun ve sair mevzuat kapsamında yurt içi ve yurt dışındaki alıcı gruplarına aktarabilecektir:

  • EMARKA nam ve hesabına hareket eden yetkilendirilmiş kişilere,
  • Satın almak istediğiniz veya kullandığınız ürün ve hizmetlerin temini ya da size ulaştırılması için çalıştığımız tedarikçi ve iş ortaklarına,
  • Ürün ve hizmetlerin sunulması, tanıtılması ve benzeri amaçlarla işbirliği yapılan ve/veya hizmet alınan iş ortaklarımız, tedarikçi firmalar ile bankalar, finans kuruluşları, TBB Risk Merkezi’ne,
  • Avukatlar, denetçiler, danışmanlar ve hizmet alınan firmalara,
  • Tarafınızca yetki verilmiş olan vekil, vasi ve temsilcilerinize,
  • Düzenleyici ve denetleyici kurumlar ile mahkeme ve icra müdürlükleri gibi kişisel verilerinizi talep etmeye yetkili kurum veya kuruluşlara ve bunların belirlediği kişilere,
  • Tahsilata ilişkin riskin yönetilmesi ve kötü niyetli kullanımların önlenmesi amacıyla, elektronik haberleşme hizmetlerine yönelik fatura tutarı ve ödeme bilgileriniz diğer işletmecilere,

KİŞİSEL VERİLERİN SAKLANMASI VE GÜVENLİĞİ
Kişisel veriler, bu bilgileri verme amacı geçerli olduğu sürece saklanacaktır. İhtiyaçlarınızın belirlenmesi, size daha çabuk hizmet verilmesi ve sonraki hizmet taleplerinizin karşılanması amacıyla, bizden aldığınız hizmetten sonra da verileriniz tarafımızdan işlenmeye devam edilecektir. Veriler, yasal sürelere tabi olarak ve yasal merciler ile ilgili kamu otoritelerine raporlama, bilgilendirme amaçları için tutulması veya mevzuat uyarınca daha uzun sürelerle saklanması gerekiyorsa bu sınırlara uyulacaktır. Saklanan, kaydedilen verilerin kaybolmaması, yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve hukuka aykırı kullanımların önlenmesi için gerekli güvenlik önlemleri tarafımızdan alınacaktır.

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE DAİR HAKLARINIZ
Şirketimize başvurmak suretiyle KVKK 11. Maddesi uyarınca;
(1) Herkes, veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;
a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
e) 7nci maddede öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

İsterseniz kişisel verilerinin işlenmesi ile ilgili işlemler hakkında Şirketimize her zaman başvurabilir ve bilgi alabilirsiniz. Bu hususlardaki başvuru ve talepleri yasal azami süreler içinde yerine getirilecek yahut hukuki gerekçesi tarafınıza açıklanarak kabul edilmeyebilecektir. EMARKA olarak kişisel verilerinizin güvenliğine en üst düzeyde önem verdiğimizi ve sizlere sunduğumuz tüm hizmetlerimizde kişisel veri güvenliğinin ön planda olduğu bilinciyle faaliyetlerimize devam etmekte olduğumuzu bilgilerinize sunar; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel verilerinizle ilgili tüm soru ve taleplerinizi: Şirketimiz Halkalı Merkez Mahallesi Fatih Caddesi No:61-63 Serenity Plus Office B-Blok Kat:4 D:42 34303 Küçükçekmece / İstanbul adresine (Noter, iadeli taahhütlü mektup vb. yollarla) yazılı olarak veya kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi veya www.iletimerkezi.com'da kayıtlı olan eposta adresinizi kullanarak iletebileceğinizi belirtmek isteriz.

VERİ GİZLİLİĞİ İLKELERİNDE YAPILACAK DEĞİŞİKLİKLER
İnternet sitemiz ile ilgili her türlü bilgi ve içerik ile bunların düzenlenmesi, revizyonu ve kullanımı konusunda; Şirketimizin anlaşmasına göre diğer üçüncü şahıslara ait olanlar hariç; tüm fikri-sınai haklar ve mülkiyet hakları Şirketimiz EMARKA İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş.’ye aittir.

Mevzuat değişikliklerine bağlı olarak Şirketimiz, burada paylaşılan ilkelerde gerekli görebileceği her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar. Değişiklik söz konusu olduğunda, internet sitemizde gerekli duyurular yapılacak olup; bu değişiklikler Şirketimizce internet sitemizden veya diğer uygun yöntemler ile duyurulduğu andan itibaren geçerli olur. Bu değişikliklerden haberdar olabilmeniz için internet sitemizi düzenli olarak ziyaret etmenizi öneririz.

VERİ SORUMLUSU KİMLİĞİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ
Firma Ünvanı: eMarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş.
Adres: Halkalı Merkez Mh. Fatih Cd. No:61-63 Serenity Plus Office B-Blok D:42 34303 Küçükçekmece / İstanbul
Vergi Dairesi: Halkalı  Vergi Numarası: 333 076 1846 MERSİS No: 0333073176900013
Tel: 0212-543-4210 Faks: 0212-543-4211 E-Posta: [email protected]

10bin smste kampanya

İleti Merkezi Artık Cebinizde

iPhone veya Android cihazlarınızdaki telefon rehberini kullanarak toplu SMS göndermek için uygulamalarımızı indirin.

İleti Merkezi Android Uygulaması İleti Merkezi iPhone Uygulaması

Kredi Kartı ve Banka Kartı ile 7/24 Online Ödeme Seçeneği

Ödemelerinizi günün her saatinde kredi kartı veya banka kartı ile online olarak yapabilir ve toplu SMS göndermeye kesintisiz devam edebilirsiniz.


Bu sayfa 256 bit SSL şifreleme ile güvence altına alınmıştır.
Turkcell Vodafone Türk Telekom
×

E-posta listemize üye olun %10 indirim kuponu kazanın.